Listopad 04, 2011 3890

Hat-trick u Jezerima

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

IMG 2777
Zoran Srdarev „capt. Mure" nakon pobjede u Komiži i Vodicama ostvario je Hat-trick pobjedom na 13. međunarodnom natjecanju u lovu na velike ribe u Jezerima. Iako je na turniru sudjelovao sa drugim brodom „Miss Behavin" i posadom u sastavu Boris Ježina (skipper), Zoran Srdarev-Mure i Tomi Španja, to mu nije smetalo da osvoji glavnu nagradu, još jednu kartu za sudjelovanje na svjetskom prvenstvu u Mexico – Cabo san Lucas.

 

Čestitkama za ostvareni uspjeh pridružila se i naša gradonačelnica s porukom:

Draga obitelj Srdarev, sreća prati odvažne. Vaša obitelj ima znanja i ruku za uloviti veliku ribu, ima ljubavi i poštovanja za more, stoga sasvim prirodno ima i fortunu na svojoj strani da pomogne da se sve kockice poslože. Čestitam na izuzetnom uspjehu i želim vam bogat ulov u meksičkom moru na Svjetskom prvenstvu.

Inače u Jezerima je u 7 natjecateljska dana sudjelovalo 60 posada sa svih kontinenata, te je jedno od največih natjecanja takve vrste na ovim prostorima.

Ovim putem obitelj Srdarev traži sponzore koji bi pomogli pri troškovima njihovog putovanja i smještaja u Mexicu kako bi ostvarili što bolje rezultate.


[widgetkit id=17]

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg