Siječanj 07, 2012 3922

Peticija za izgradnju sportske dvorane

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

hand-signing-petition-lg
Broj stanovnika u Vodicama svake je godine sve veći, a nastanjuju se ljudi, ne samo iz unutrašnjosti zemlje već i iz susjednih država, te iz udaljenijih zemalja Europe. U ljetnim mjesecima brojka od 10.000 stanovnika, koliko ih na području Vodica stalno živi, višestruko se poveća, a kako je među njima veliki broj mladih nametnula se potreba za gradnjom većeg sportskog centra.

Klub Navijača Hajduka Torcida Vodice pokreće peticiju za izgradnju sportske dvorane u Vodicama koja će biti postavljena na svim frekventnim mjestima u Vodicama.

Proglas peticije kluba navijača Torcida Vodice

Živimo u gradu u kojem ima oko 7 tisuća ljudi, gradu koji ima rukometni klub, malonogometni klub , tri košarkaška kluba, a nemamo sportsku dvoranu.

Živimo u gradu koji ima kafića i restorana „koliko srce poželi", casino, hotele s sadržajima poput wellnesa, sala za organiziranje zabava, teretane, beauty salona itd. U gradu imamo i kulturni centar za koncerte, predstave, za kino.

Nemamo sportsku dvoranu. Ovo naše misto je zaslužilo dvoranu još davno prije, a za potrebe svih klubova i za rekreativce potrebne su i dvije dvorane, a nemamo ni jednu. Vrijeme je da dobijemo sportsku dvoranu.

Ako imate isto mišljenje kao i mi potpišite ovu peticiju koja započinje 05.01.2012, a trajat će do 20.02.2012, nakon čega će predstavnici KN Torcida Vodice uručiti peticiju predstavnicima grada Vodica.

(napomena: prilikom pisanja peticije obavezan OIB ili JMBG)

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg