06 Pro 2020
    2449

Predsjednik vijeća Marin Mikšić gost Carpe Diema: Osvrnuo se na 24. tematsku sjednicu, odnosima pozicije i opozicije, gradske projekte..

Ocjeni sadržaj
(7 glasova)
Predsjednik vijeća Marin Mikšić gost Carpe Diema: Osvrnuo se na 24. tematsku sjednicu, odnosima pozicije i opozicije, gradske projekte.. snimka zaslona TV Šibenik

U emisiji Carpe Diem TV Šibenik koju vodi Lucija Cvitan nedavno je gostovao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Vodica, Marin Mikšić, koji se osvrnuo na 24. tematsku sjednicu Gradskog vijeća Grada Vodica, odnosima pozicije i opozicije, gradske projekte, pandemiju koronavirusa..

- U ove tri i pol godine i unatoč korona krizi mislim da je do sada Gradsko vijeće pokazalo jednu stabilnost i odgovornost kroz 23. održane sjednice Gradskog vijeća i da smo kroz sve njih donijeli dobrih odluka. Istina je kako oporba ima svoj način djelovanja, ona potiče vladajuće i izvršnu vlast da radi i po nekim pitanjima brže reagira. Međutim način na koji se sve to događa, odnosno komunikacija bi trebala biti puno primjerenija – rekao je Marin Mikšić pri početku emisije te u više navrata naglasio kako je Poslovnik Gradskog vijeća Grada Vodica temelj za održavanje svih sjednica vijeća.

Cijelu emisiju pogledajte ispod

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close