Siječanj 23, 2012 3802

Gradonačelnica Vodica članica u četiri saborska odbora

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

branka rade

Hrvatski sabor imenovao je članove saborskih Odbora i povjerenstva, radnih tijela koja raspravljaju o zakonima prije njihovih donošenja, odnosno, 'peglaju' zakonske akte prije nego li se oni nađu na klupama zastupnika. Šibenski saborski zastupnici radit će u nekoliko odbora, a najviše posla imat će HDZ-ova Branka Juričev – Martinčev koja će sjediti u četiri saborska tijela - Odboru lokalnu i područnu samoupravu, Odboru za ravnopravnost spolova, Odboru za prostorno uređenje i graditeljstvo te Odboru za zaštitu okoliša.

S obzirom da istovremeno vrši dužnost gradonačelnice Vodica posebno joj je, kaže, drago što će svojim iskustvom i znanjem sudjelovati u radu Odbora za lokalnu samoupravu.

- Stranka je raspoređivala i predlagala u kojim ćemo tijelima sjediti, a moja su želja bili još i odbori za turizam i pomorstvo, no nažalost u njima neću participirati. Smatram da mogu dati značajan doprinos u radu Odbora za lokalnu samoupravu, budući da sam već više od šest godina na čelu grada Vodica te ću brojnim prijedlozima pomoći što kvalitetnijem donošenju odluka – izjavila je Juričev-Martinčev.

izvor:www.novi-tjednik.hr

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg