Ožujak 17, 2012 6188

Vodice traži zvijezdu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

vodicetzcl
Našoj mladoj sugrađanki Rini Čičin-Karlov nedavno je dijagnosticiran tumor na mozgu koji je s operacijom odstranjen. Za uspješno liječenje, Rina mora proči još tri kemoterapije. Naša Rina je bila najuspješnija u Teak-won-do sportu, borila se za Vodički klub po cijelom svijetu i zato nasmijemo dopustiti da se Rina u ovoj teškoj borbi s bolešću sama bori.

Tim povodom Vodičani organiziraju humanitarnu akciju "Daj 5 za Rinu". Početak humanitarne akcije je u nedjelju 25. ožujka od 15 do 17 sati u Kulturnom centru Vodice gdje će se organizirati audicija pjevačkih talenata pod nazivom "Vodice traži zvijezdu". Na audiciji mogu sudjelovati sve građani Šibensko-Kninske Županije a osim humanog obilježlja, posebnost ove audicije je da će nagrađeni sudjelovati u studijskom snimanju i snimanju video spota sa Klapom Godimenti te će pobjednik uz Godimente biti promoviran na ovogodišnjem CMC-u.

Finalna večer audicije održat će se u travnju u jednom Vodičkom klubu, gdje će uz finaliste nastupiti i jedna poznata Hrvatska zvijezda. Prijave za audiciju mogu se izvršiti na tel. 091 905 66 33 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve novosti u vezi audicije i humanitarne akcije možete pratiti na portalu Infovodice ili na facebook stranici Dajpet Zarinu

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg