Srpanj 02, 2014 3289

Za svakog ponešto u ovogodišnjem Vodičkom kulturnom i zabavnom ljetu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

I ovogodišnje Vodičko ljeto bit će bogato raznoraznim kulturnim i zabavnim zbivanjima. Brojni organizatori, od Turističke zajednice, Grada Vodica do različitih udruga najavljuju, kako će građanima i turistima priuštiti programe u kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Osim već tradicionalnih klapskih večeri srijedom koje su započele danas , Jazz & Blues festivala, Festivala Dalmatinskih klapa, Truss Festa i humanitarnog koncerta "Longplejka" vrijedno je spomenuti Koncert - Dino Dvornik Tribute Band-a koji će se održati 19. srpnja i koncert legendarnih Psihomodo pop-a koji će se održati 02. Kolovoza.

U srpnju uživat ćemo u koncertima Vodičke glazbe te u Folklornim večerima – KUD-a Koledišće i KUD-a Branimir

Za dobru spizu i zabavu pobrinut će se vodički ŠRK Mali Porat koji u srpnju organizira tradicionalnu Ribarsku večer te KU Vodiške Perlice sa svojom feštom 'o šaše i pulente koja se održava u rujnu.

Drugu godinu zaredom u organizaciji Udruge maslinara "Traulik" u kolovozu održat će se "Večer maslinova ulja" u kojoj će gosti moći uživati u bogatoj ponudi jela na maslinovom ulju, a dvaput ovog ljeta bit će organiziran prezentacijsko - prodajni sajam domaćih proizvoda pod geslom "Domaće je najbolje"

Ovog ljeta neće nedostajati ni sportskih događanja. U kolovozu bit će organiziran tradicionalni malonogometni turnir „Ovo nije kraj" a u rujnu Kup prvaka-Big Game Fishing, memorijalni rukometni turnir te biciklijada "Srcem protiv čelika"

Detaljan popis ovoljetnih događanja možete pogledati na službenim stranicama TZ Vodice i u kalendaru događanja na portalu Infovodice gdje ćete moći pogledati i fotografije te video zapise sa ovoljetnih događanja.

U prilogu ispod pogledajte fotografije sa prvih ovoljetnih klapskih večeri srijedom

Tags
Poslijednja izmjena dana Srijeda, 02 Srpanj 2014 23:47
djelomob1.jpg