Srpanj 17, 2014 3658

Ovog ljeta opet se pleše Salsa: Latino ritmovi usred Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog „People Dancing in the Street" projekta, salsa ritmovi su se vratili i rasplesali užarene zagrebačke ulice. Mnogobrojni posjetitelji su uz Havana Club, ples i glazbu uživali u dijeliću kubanske kulture i legendarnim koktelima u samom centru Zagreba.

U sklopu popularnih večeri Ljeto na Strossu ovaj tjedan Havana Club je održao Mojito Embassy zabavu. Zaljubljenici u salsu, kao i oni koji su htjeli provesti drugačiju i egzotičnu večer, imali su priliku prisustvovati zanimljivom plesnom natjecanju koje su otvorili pobjednica showa Ples sa zvijezdama, Ana Herceg i njezin partner ove večeri Marko Brković.

Havana plesaci01

Plesni par koji je najviše impresionirao žiri izazovnim pokretima, Havana Club je nagradio putovanjem na Salsa Beach Splash festival u Šibeniku gdje će dva dana uživati u neprekidnom plesu i druženju.

Za osvježenje su se pobrinuli Havana Club i koktel majstori koji su za sve prisutne pripremali koktele spravljene od ovog vrhunskog kubanskog ruma. Nakon par gutljaja, posjetitelji su uz vruće ritmove benda Cuban Service uživali još dugo u noć.

Havana

Ples kao dio kubanske kulture i identiteta
Havana Club posvećen je promicanju kubanske kulture tj. glazbe, književnosti, filmske i vizualne umjetnosti. Ove godine izbor je pao na ples, točnije salsu koja je duboko utkana u samo pojmanje onog što je Kuba. Naime, kada ste na Kubi ne trebate tražiti ples - on će naći vas. U noćnom klubu, na ulici ili obiteljskoj proslavi samo se čeka vrijeme za početak plesa, a ne plesati na Kubi jednako je kao odbiti disati

Nakon Zagreba, Havana Club nastavlja s organizacijom salsa zabava tijekom ljeta.

Dođite 02. kolovoza u Lime&Bellini bar i uživajte u Latino ritmovima & koktelima

{gmapfp id="55" zmap="15" hmap="400" lmap="750"}

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Srpanj 2014 22:51
djelomob1.jpg