Studeni 08, 2021 2655

Sanacija ulaza u vodičku pedijatrijsku ordinaciju bit će odrađena do kraja ovog tjedna

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Sanacija hodnika/ulaza u vodičku pedijatrijsku ordinaciju napravit će se do kraja ovog tjedna, najavio nam je to Joško Jurić, ravnatelj šibenskog Doma zdravlja. 

-    Sanacija hodnika trebala je biti još u petom/šestom mjesecu. Međutim, to nije odrađeno zbog niza izvanrednih okolnosti. Jutros sam bio u obilasku, dao sam nalog za sanaciju koja će biti odrađena do kraja ovog tjedna. Inače, problem s kapilarnom vlagom prisutan je više godina, a radi se o zajedničkom hodniku stanara i ambulante i starijoj zgradi. No, problem će se riješiti, kazao je Joško Jurić, ravnatelj šibenskog Doma zdravlja.

Naime, krajem listopada administratorica grupe Vodičanke i Vodičani Mateja Ivoš pokrenula je online peticiju za uređenje ulaza pedijatrije Vodice, a do sada je prikupljeno 120 potpisa. U peticiji je navedeno da zgrada u ni jednom segmentu ne odgovara suvremenim zahtjevima za pružanjem usluga u zdravstvu, što je posebno vidljivo na primjeru ulaza (stubišta) u pedijatrijsku ordinaciju koje je hladno, vlažno i puno plijesni.

Poslijednja izmjena dana Petak, 26 Studeni 2021 09:53
djelomob1.jpg