Studeni 22, 2021 2814

Kićenje je u tijeku pa neki od ukrasa nisu još postavljeni

Vodice krenule s božićnim ukrašavanjem, ove godine bit će ukrašene ulice koje do sada nisu bile

Arhiva Infovodice.com Arhiva Infovodice.com
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Grad Vodice je ove godine osigurao 156.930 kn +  PDV za božićno novogodišnje ukrašavanje od kojih sredstava će se nabaviti novi ukrasi te izvršiti  popravak i održavanje postojećih te obaviti kićenje, demontaža ukrasa, postavljanje i demontaža božićnih jelki u Vodicama i svim naseljima. 

-    Ove godine smo postavili nove dekoracijske elemente koji se montiraju na rasvjetne stupove u ulici Ante Poljička, Prve Primorske Čete, Stablinac, Stablinac IV te smo novim ukrasima pokrili ulaze u grad iz smjera Zadra, Šibenika i Okita. Također ove godine će biti ukrašene ulice Blata, Stablinac, Stablinac IV i Zatonska koje do sada nisu bile ukrašene, rekao nam je Ivan Meštrov, viši stručni suradnik za GIS, promet i ostale komunalne poslove.

Postavit će se dodatni elementi svjetlosne dekoracije za stabla u parku na poljani i na tržnici (vertikalni i horizontalni), a kao i svake godine bit će okićena sva naselja. 

-    S obzirom da je kićenje u tijeku neki od ukrasa nisu još postavljeni, ali nadam se da će biti do kraja tjedna, naglasio je Meštrov.

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Studeni 2021 15:17
djelomob1.jpg