Travanj 11, 2012 3462

Malonogometni spektakl u četvrtak, u petak veliki humanitarni koncert

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

UTAKMICAU četvrtak 12. travnja od 17 sati na igralištu OŠ Vodice održat će se malonogometni turnir Vodičkih kafića i to: Virada bara, Pizzerie Tony, Night bara Angels i Caffe bara Centar. Turnir otvara ekipa Virade koja će igrati protiv ekipe pizzerie Tony, a nakon njih snage će odmjeriti ekipa Angelsa protiv ekipe iz Centra. Prije same polufinalne i finalne utakmice, igrat će se dvije rukometne revijalne utakmice: jednu će igrati mladi Vodički rukometaši a nakon njih igraju Vodičke rukometne veteranke. Finale turnira će se održati u 21:00 sati.

Sutradan, 13. travnja od 19 sati ispred prostorija MK Okit održat će se Kickboxing borbe u ringu u kojima će sudjelovati borci Kickboxing klubova iz Vodica, Šibenika i Benkovca. Program će se nastaviti velikim humanitarnim koncertom na kojem će sudjelovati: Oršulice, Bunari, Igor Cukrov, Klapa Godimenti, Zoran Jelenković, Showlegende, Vodička Glazba, Colostrum, Kraki spoj, Lož uje i voditelji programa DJ Apaša i DJ Ante.

Oba dvodnevna programa će biti obogaćena bogatom lutrijom i ponudom hrane i pića po promotivnim cijenama.

Dođite i odazovite se u što većem broju.

Ova sportsko-kulturna događanja su dio projekta "Daj pet za Rinu" u kojem su sva prikupljena novčana sredstva namijenjena ljećenju naše oboljele sugrađanke Rine Čičin Karlov. Za sve koji ne mogu prisustvovati svim akcijama projekta "Daj pet za Rinu" a žele novčano pomoći Rini, otvoren je žiro račun za pomoć Rini. Broj računa je 2330003-3152093558 s pozivom na broj odobrenja 3152093558. Vrlo bitno je da se pod opis plaćanja stavi Humanitarni prilog za Rinu jer u tom slučaju ne plaća naknada za uplatu.

KONZERT

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg