Travanj 29, 2012 4538

Mountain bike weekend

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslov mtb
Višednevni program proslave dana grada Vodica započeo je u subotu 28.04. "Mountain bike weekendom" kada su se održale dvije zanimljive sportske manifestacije.

Babes on bikes

Iako je ovo bila isključivo ženska utrka, svih 20 natjecateljki stazu dugu 8 km odradile su "muški". Pobjednica ove utrke koja se od samog početka utrke uspjela odvojiti od ostatka ekipe je Tanja Barišić sa vremenom 18m27s . Drugoplasirana je Ivona Škiljić a treće plasirana Katarina Kazija.

Alka na biciklima

Ovo originalno i zanimljivo natjecanje po uzoru na sinjsku alku okupilo je i ove godine velik broj natjecatelja iz Hrvatskih biciklističkih klubova. Pobjednik ovogodišnje alke je Marko Fržop koji je u sva tri kruga osvojio najveći broj bodova i tako bez dodatnog pripetavanja osigurao prvo mjesto.

14. MTB UCI C2 utrka

Na nedjeljnu 14. MTB UCI C2 utrku pristiglo je dvjestotinjak spremnih natjecatelja iz Rusije, Poljske, Ukrajne, Mađarske, Slovenije, Austrije i svih hrvatskih biciklističkih klubova u naumu da žestoko odvoze vodičku tešku i uzbudljivu stazu.

Domaći biciklisti ponovno su ostvarili odlične rezultate: kadet Tonko Čičin Šain bio je drugi, Marko Fržop bio je prvi u konkurenciji Mastera A, početnici Francesco Cukrov i Roko Fržop osvojili su prva mjesta u svojim dobnim kategorijama, a među rekreativcima treće mjesto ovojio je Marko Čobanov i prvo Đenis Čanjevec. Ovako visoki rezultati svrstali su Orlov krug na drugo mjesto ukupnog poretka klubova u Kupu Hrvatske, odmah nakon BK Tuškanca. (izvor: Infovodice & grad-vodice.hr)

U video prilogu pogledajte natjecanje alka na biciklima te dodjelu nagrada pobjednicima utrke "Babes on bikes" i "Alke na biciklima" 

{datsopic:440 left}{datsopic:441 left}{datsopic:442 left}{datsopic:443 left}{datsopic:444 left}{datsopic:445 left}{datsopic:446 left}{datsopic:447 left}{datsopic:448 left}{datsopic:449 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg