×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/sig/Fotonatjecaj
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sig/Fotonatjecaj
Kolovoz 19, 2014 4185

Sajam domaćih proizvoda kao stalna turistička ponuda grada Vodica

Sajam domaćih proizvoda kao stalna turistička ponuda grada Vodica Foto: arhiva Infovodice
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Već drugu godinu zaredom, dva puta tijekom sezone u Vodicama se održava Sajam domaćih proizvoda "Domaće je najbolje". Organizator sajma je uslužni obrt Fotografica – vizualne komunikacije a suorganizator je Turistička zajednica Vodica.

Na sajmu se kupcima nude domaći proizvodi poput suhomesnatih prerađevina, meda i mednih rakija, maslinova ulja, vina, ovčji i kravljih sireva, kožne domaće galanterije, suvenira i tradicionalnih drvenih igračaka, proizvoda od voća i povrća, nakita, odjevnih i raznih drugih predmeta po prihvatljivim cijenama.

Izlagači dolaze iz svih regija Hrvatske. To su male i obiteljske tvrtke, obrti ili OPG-i.
Putem ovakvih sajmova kranjem kupcu se nudi široka paletu kvalitetnih domaćih proizvoda.

Velika posjećenost domaćih i stranih turista na sajmu, govori u prilog da bi sajam trebao trajati cijelo ljeto, jer je uvijek zanimljiv bez obzira na smjene gostiju.

U sajam kao izlagači bi se više trebali pridružiti domaći proizvođači iz Vodica i zaleđa te na taj način izravno plasirali gostima vrhunske autohtone proizvode iz vlastitih obrta i OPG-a (Vino, maslinovo ulje, med i dr.)

Nesumnjivo je da bi ovakav sajam obogatio turističku ponudu tijekom sezone i pridonio njenom produljenju.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Kolovoz 2014 22:18
djelomob1.jpg