Kolovoz 20, 2014 4055

Foto: Večer maslinovog ulja – Uručene nagrade pobjednicima u foto natječaju "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Večeras je na Ruži vjetrova uz Stari porat u organizaciji Udruge maslinara i uljara grada Vodica Traulik te pod pokroviteljstvom Grada Vodica i TZ Grada Vodica organizirana "Fešta od uja" koja je privukla brojne turiste, ali i Vodičane.

Na brojnim štandovima posjetioci su mogli degustirati proizvode domaćih proizvođača ulja, vina, sira i meda, a "Večer maslinova ulja" pjesmom je začinila klapa "Bunari" i KU "Vodiške Perlice"

Cilj ove manifestacije je poticanje razvoja maslinarstva, proizvodnje ekstra djevičanskog ulja, promocija lokalnih proizvoda te očuvanje kulturne i prirodne baštine ovog kraja

U sklopu "Večeri maslinovog ulja" dodijeljene su nagrade nagrađenima u foto natječaju "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto" i to Juliji Juričev Polica za "Najljepši vrt", Antoniji Franin Pečarica za "Najuređeniji autohtoni vrt", Slavici Skočić za "Najljepši travnjak" i Giordani Radin-Mačukat za "Najuređeniji Balkon".
Nagrađenima je uručen poklon bon u vrijednosti 2.500 Kn koji se može iskoristiti u vrtnom centru CIB Trade – Šibenik.

Još jednom se u ime portala Infovodice zahvaljujem gosp. Stanku Birinu direktoru tvrtke Leć d.o.o. za sponzorstvo vrijednih nagrada i za uspješnu realizaciju ovog foto-natječaja, svim sudionicima natječaja te svima koji ste glasovali elektroničkim putem.

Nadamo se da će se sljedeće godine na natječaj prijaviti još više natjecatelja i time pokazati bogatstvo lijepih zelenih površina u našim Vodicama

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 20 Kolovoz 2014 21:38
djelomob1.jpg