Svibanj 06, 2012 5327

Zasjala je prva Vodiška zvizda

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna zvizda
U sklopu humanitarne akcije "Daj pet za Rinu" danas je održano veliko finale show-a "Vodice traži zvijezdu" ili Vodiška zvizda. Finalu su prethodile revije i prezentacije borilačkih sportova te plesova u organizaciji Vodičkog Teakwon-do kluba Hrvatski branitelj dragovoljac.

Četiri pjevačka finalista: Valentina Tomažin, Diana Maretić, Izabela Barižon te duet Matea Butko i Cvita Gašpić natjecali su se za nagradu Vodiške zvizde, a studijsko snimanje i promociju sa klapom Godimenti dobila je prema glasovima publike i žirija Izabela Barižon.

Kao najbolji Vodički showmaker prema glasovima publike proglašen je Dino Juričev Sudac a njegovi protukandidati Karlo Šprljan i Lovre Tabula također su svojim nastupima osvojili srca publike.

Na samom kraju show-a u ime organizatora naša gradonačelnica Branka Juričev-Martinčev uručila je obitelji Čičin-Karlov ček u iznosu od 103 tisuće kuna koji su prikupljeni u ovoj humanoj akciji.

I na kraju, bravo za organizatore, bravo za natjecatelje i bravo za naše Vodičane jer u ovo doba krize i recesije humanost se ipak izdigla iznad svega.

Video sa finala i više slika uskoro....

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg