Rujan 23, 2022 897

ERASMUS Plus Sport Opurtunities

Članovi AK „Okit – Vodice“ kao partneri na projektu „Go4SportVolunteering“ sudjelovali na kick off sastanku u Makedoniji

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Članovi AK „Okit – Vodice“ kao partneri na projektu „Go4SportVolunteering“, financiranog iz Erasmus Plus programa sudjelovali su kick off sastanku u Kumanovu, Makedonija od 12.09.2022. – 16.09.2022. godine, koji je za cilj imao upoznavanje partnera koji sudjeluju na projektu, predstavljanje projekta javnosti te određivanje uloge partnera u projektu. 

Glavna tema kojom se bavi projekt „GO4Sport Volunteering“ je promicanje obrazovanja kroz sportske aktivnosti s posebnim naglaskom na razvoj vještina. Nositelj projekta je Dance Sport club Kreator DENS iz Makedonije, dok su partneri na projektu: AK „Okit - Vodice“ i Konya Bϋyϋkᶊehir Belediyespor Kulϋbϋ iz Turske. LAG More 249 je koordinator na projektu i podrška u provedbi aktivnosti AK Okit. 

Projekt traje 24 mjeseca tijekom kojih će se provesti niz aktivnosti od kojih je prva u nizu nacionalno istraživanje percepcije mladih o volontiranju u sportu. Ciljevi projekta su razumijevanje kompetencija, vještina i vrijednosti koje volonteri mogu razviti svojim angažmanom; razmjena znanja s ciljem izrade alata za male sportske klubove te promicanje suradnje između različitih dionika i lokalnih sportskih klubova.

djelomob1.jpg