Prosinac 27, 2022 3127

Za doček Nove godine u Vodicama hoteli popunjeni

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Hoteli za tradicionalni doček Nove godine u vodičkim hotelima Olympia i Imperial su popunjeni.

U hotelu Olympia više od 10 godina organiziraju je svečani doček Nove godine. Ove godine će se gosti veseliti uz band Dalmatino do ranih jutarnjih sati.

- Hotel je rasprodan, a gosti su iz cijele Hrvatske, vanjske goste primamo samo na reprizu – rekao nam je Darko Bastić dir. hotela Olympia

Inače hotel Olympia je jedan od rijetkih hotela na hrvatskom dijelu Jadrana koji godinama na doček Nove dovodi velike estradne zvijezde.

- Ovu uspješnu priču gradimo više od 10 godina. Počeli smo s Jolom gdje je bio veliki odaziv, tako da svake godine mijenjamo izvođače uz isti koncept: Fešta koja počinje od 20 sati navečer do 5 ujutro, a popraćeno je dodatnim sadržajima – otkriva nam Darko Bastić

Hotel Imperial u Vodicama najavljuje odličan doček 2023. uz koncert Lidije Bačić i Sinova. Smještaj, svečana večera i koncert najboljih domaćih zabavljača očekuje vas 31. prosinca i na reprizi 1. dana 2023.

Od Marka Plavčić direktora Marketinga i komunikacija Rivijere saznajemo da su trenutno na 80% popunjenosti od čega su polovica gostiju iz Hrvatske, a ostatak Slovenija, BIH i Austrija.

djelomob1.jpg