Listopad 09, 2014 4353

Foto: Započela proslava 20. godišnjice postojanja i humanog rada dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Danas su predškolska djeca vrtića Tamaris u pratnji svojih odgojiteljica posjetila vodičke vatrogasce koji su ih na djeci zanimljiv način upoznali s opremom i radom vatrogasaca.
Da bi posjet bio još zanimljiviji vodički vatrogasci postavili su i poligon na kojem su se djeca provlačila kroz cijev, preskakivali prepreke, crpili vodu i rukovali crijevima gađajući metu vodom.

Ovim današnjim događajem započela je proslava 20. godišnjice postojanja i humanog rada dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice koja će se nastaviti u idućih mjesec dana pokaznim vježbama za građanstvo te izložbom fotografija kroz 20 godina djelovanja vodičkog DVD-a.

Glavna proslava obilježavanja 20 godina DVD-a Vodice održat će se u subotu 18.10.2014. godine a početi će svečanom sjednicom u Kulturnom centru i nastaviti svečanim mimohodom kroz mjesto te snimanjem Milenijske fotografije vatrogasaca koja će biti posvećena preminulom tajniku DVD-a Gordanu Alfirevu.

Više informacija i obavijesti vezane za proslavu 20 godina postojanja DVD-a Vodice moći ćete saznati na portalu Infovodice.

Fotografije sa današnjeg posjeta vrtićke djece vodičkim vatrogascima pogledajte ispod.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 09 Listopad 2014 23:47
djelomob1.jpg