Listopad 14, 2014 4340

Video: Pogledajte idejna rješenja uređenja obalnog pojasa od Punte do Bristaka i dajte svoje mišljenje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Jučer je u dvorani Kulturnog centra Vodice održana javna prezentacija različitih modela idejnog rješenja uređenja obalnog pojasa od Punte do Bristaka.

Nakon održane prezentacije prisutni građani su sudjelovali u diskusiji i dali svoje prijedloge te primjedbe na predložene modele.

Kako bi i oni građani koji neće sudjelovati na javnoj prezentaciji mogli dati svoja mišljenja o predloženim varijantama, materijali s javne rasprave bit će izloženi u Gradskoj vijećnici cijeli tjedan do 17. listopada.

Također, video gdje su detaljno objašnjenja idejna rješenja možete pogledati gore a prezentaciju možete pogledati dolje. Svoje prijedloge i primjedbe možete poslati na e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nakon što bude izabrana konačna varijanta, slijedi njezina razrada te ishodovanje lokacijske i građevinske dozvole.

Online powerpoint prezentaciju pogledajte ispod (pričekajte malo dok se prezentacija učita). U slučaju da nije moguće učitati prezentaciju, idejna rješanja možete pogledati u .pdf formatu OVDJE

Tags
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Listopad 2014 14:59
djelomob1.jpg