Rujan 19, 2012 4402

Flota mira u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna
Od 15. do 22. rujna ove se godine odvija jedinstveni i najveći jedriličarski projekt u Europi za socijalno ugroženu djecu i mladež A1Flota mira Mirno more 2012.
Projekt Flota mira „Mirno more" postoji već 18 godina kao sinonim za toleranciju, integraciju i sklapanje prijateljstava bez socijalnih i etničkih granica te učenje mirnog rješavanja sukoba.  Austrijska plivačica i rođena Hrvatica (tri puta sportašica godine i brončana s olimpijskih igara) Mirna Jukić podržava Flotu mira već nekoliko godina a prvi put ove godine sudjeluje kao aktivni član organizacije. U svojoj izjavi za medije održanoj danas u Gradskoj luci naglasila je kako svaka mala pomoć koju djeci možemo pružiti, njima znači mnogo. Također, potruditi će se da od iduće godine u projekt "Flote mira" angažira što više svojih prijatelja sportaša.

Inače središnji događaj Flote mira ove godine održat će se u Vodicama a započeo je jučer velikim diskom za mlade na otvorenom održanom na Vodičkom guvnu. Na istom mjestu večeras će se održati predstava na kojoj sudjeluju mladi članovi posada. Za sutra (ako dozvole vremenske prilike) planirano je zajedničko jedrenje svih brodica u povorci te puštanje balona s ispisanim željama svih sudionika.

{datsopic:791 left}{datsopic:792 left}{datsopic:793 left}{datsopic:794 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg