Listopad 11, 2012 7422

Otvorena nova obrazovna ustanova

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

izvor-naslovna
Od listopada ove godine naš grad je bogatiji za još jednu obrazovnu ustanovu. Naime, na prvom katu "Bažane" otvorena je ustanova za obrazovanje odraslih sa sjedištem u Vodicama punog naziva učilište "Izvor znanja". Kako doznajemo od osnivača učilišta gosp. Deana Petkovića osnovna djelatnosti Učilišta je obrazovanje odraslih.

Ustanova izvodi formalno obrazovanje odraslih i to : programe za stjecanje niže i srednje stručne spreme; programe prekvalifikacije; programe osposobljavanja i usavršavanja te isto tako i neformalne oblike obrazovanja (tečajeve, seminare...)

 -Programi prekvalifikacije i srednje stručne spreme su za sada ekonomska škola (ekonomist, komercijalist) a u planu je verifikacija turističkih programa. Što se tiče programa osposobljavanja i usavršavanja planira se verifikacija programa za maslinare, vinare i bariste s kojima uskoro krećemo kao kratki tečajevi i to uglavnom kao vikend programi. - istaknuo je gosp. Dean

Popularni tečajevi stranih jezika i informatike su već ponuđeni s tim da je naglasak dat na turizam i hotelijerstvo. Isto tako managerima i voditeljima će biti ponuđeni "One to one" tečajevi .
Poseban naglasak je na seminarima za poduzetnike, a predavači bi bili poznati i kvalificirani ljudi iz zemlje ali i iz europskih zemalja.
Kako je i do sada bila uspostavljena dobra suradnja sa Pučkim učilištem Vodice i dalje će se nastaviti u segmentima gdje se može to ostvariti i prema dogovoru. - kazao je na kraju Dean Petković.

{datsopic:819 left}{datsopic:820 left}{datsopic:821 left}{datsopic:822 left}

Učilište "Izvor znanja" - ustanova za obrazovanje odraslih
Trg Kneza Branimira 67/1 - Vodice
mob:098 810 681 i 091 268 3611

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg