Listopad 26, 2012 3685

Dani otvorenih vrata udruge Otok

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Aromatherapy11
Udruga za promicanje kreativnog i zdravog života, "Otok", sa otoka Prvića, nudi Vodičankama i Vodičanima priliku da se upoznaju sa radom i djelovanjem Udruge. Tijekom jedanaestog mjeseca, u centru Vodica (Trg hrvatskih boraca b.b., kod kafića Đir), svi zainteresirani će imati mogućnost isprobati aromaterapijsku masažu po promotivnoj i vrlo pristupačnoj cijeni.

Aromaterapija je prirodni, individualni i holistički pristup podršci zdravlju uz pomoć prirodnih baznih biljnih ulja i 100% čistih eteričnih ulja. Takvom masažom, koja osim otpuštanja mišićne napetosti, objedinjuje blagotvorni dodir ljudskih ruku, terapijsko djelovanje eteričnih ulja i empatiju terapeuta, može se stimuirati ili relaksirati živčani sustav, poboljšati funkcioniranje krvožilnog i limfnog sustava, podići energiju te smanjiti tegobe izazvane stresom, kroničnim umorom ili negativnim emotivnim stanjima potičući osjećaj ugode i dobrobiti.
Osim aroma-masaže, posjetitelji će u domaćoj atmosferi imati priliku probati mirise i okuse otoka Prvića uz biljni čaj od otočkog bilja te saznati više o životu na otoku Prviću te aktivnostima Udruge. Ukoliko se pokaže interes, Udruga je spremna organizirati i radionice izrade prirodnog sapuna od maslinovog ulja, o čemu će se moći informirati na našem portalu.

 

Za sve informacije i predbilježbe za masažu, nazvati kontakt broj: 092 237 7312

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg