Siječanj 04, 2013 3984

Anketa: prijedlog za lokaciju zoga za boćanje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

balote
Boćanje je tradicionalna mediteranska igra. Gotovo svako mjesto na otoku, priobalju i zaleđu imaju ako ne pravo boćalište, onda bar neki "zog". Osim same igre, puno je važnije druženje a boćanje je ujedno i turistička atrakcija.

Kako već dugo vremena u našim Vodicama ne postoji zog na jednoj od atraktivnijih lokacija u centru mjesta, u maloj Gradskoj vijećnici nedavno se sastao inicijativni odbor tj. dio predstavnika udruga, klapa i klubova iz Vodica kako bi se odredila najpogodnija lokacija za izgradnju zoga za boćanje.
Od nekoliko predloženih lokacija: lukobran od marine kod Ruže vjetrova, Trg Kneza Branimira, kao najbolji prijedlog prema mišljenju inicijativnog odbora bila bi lokacija u parku kod tržnice na mjestu palmi koje su stradale od prošlogodišnje hladnoće. Razlozi zbog čega je odbor odabrao baš tu lokaciju kao najpogodniju su: blizina javnog WC-a, postoji javna rasvjeta, minimalni bi bili troškovi izgradnje bez ikakvog rušenja a ujedno bi se i uštedjelo u sanaciji parka kod tržnice.

I na kraju treba spomenuti da na sastanku inicijalnog odbora rasprava koja se vodila o izboru lokacije za izgradnju zoga za boćanje nije bila ni u kom smislu političko pitanje već isključivo pitanje općeg dobra sviju građana te da se obogati turistička ponuda.

Nakon priopćenja Boćarskog kluba Vodice 17.01. u kojem su predložili početak šetališta Miše Sladoljeva (kod stare škole) kao pogodnu lokaciju za izgradnju zoga za boćanje, istu dodajemo  kao četvrtu lokaciju u anketi koja je u tijeku i trajati će do mjeseca ožujka. 

Dajte i Vi Vaše mišljenje za najpogodniju lokaciju zoga za boćanje u anketi ispod... 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg