Siječanj 07, 2013 3798

Pokaži sebe, pokaži što znaš, pokaži svima...

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

talentomanija-plakatŽelimo Vas podsjetiti da su u tijeku pripreme za audiciju showa "Talentomanija" koji će se održati u KC Vodice 25. siječnja ove godine. Naime, radi se o predstavi gdje će kandidati moći pokazati svoje skrivene talente (gluma, pantomima, imitacija, ples, akrobacije).

Sredstva prikupljena za vrijeme trajanja "Talentomanije" (u veljači će biti polufinale, a u ožujku finale) namijenjena su ustanovi za rehabilitaciju odraslih osoba u Donjoj Stubici Jezerčica čije je štićenik i naš sugrađanin Josip Vučak.

Prijave za audiciju Talentomanija vrše se do 20. siječnja na telefon: 091 1814614 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Organizaciju ovog humanitarnog show-a vodi vodičke humanitarna udruge pod nazivom "Daj pet", koja je lani organizirala humanitarni projekt "Daj pet za Rinu"

Sve novosti, informacije, fotografije i video zapise sa ovog humanitarnog projekta, moći ćete pratiti na portalu INFOVODICE, medijskom pokrovitelju projekta Daj Pet

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg