Siječanj 17, 2013 4804

Priopćenje boćarskog kluba Vodice vezano za izgradnju zoga za boćanje

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

bocaliste-tribunjBoćalište u Tribunju
O aktualnoj temi vezano za lokaciju izgradnje zoga za boćanje oglasio se Boćarski klub "Vodice" sa svojim priopćenjem kojeg objavljujemo u cijelosti:

Iznenađeni time što pojedine političke stranke i udruge građana izdaju priopćenja i u njima iznose ideje o izgradnji zoga za balote, bez da su nas kao boćarski klub kontaktirali, iznosimo svoja stajališta.

U stalnom smo kontaktu sa Gradskom upravom te zajedno dogovaramo najpovoljniju lokaciju koja nam je potrebna za izgradnju natjecateljskog boćališta (30x20 metara). Smatramo da bi za izgradnju jednoga zoga za rekreativno igranje balota, kao jednu veliku turističku atrakciju, najprikladnija bila lokacija na početku šetališta Miše Sladoljeva (preko puta stare škole).

S obzirom da mi trenutno nemamo svoja boćališta, nego svoje utakmice kao domaćini odigravamo u Tribunju, ovim putem još jednom želimo zahvaliti našim sportskim prijateljima, boćarskom klubu «Tribunj» na korištenju njihovog boćališta.

Nakon priopćenja Boćarskog kluba Vodice u kojem su predložili početak šetališta Miše Sladoljeva (kod stare škole) kao pogodnu lokaciju za izgradnju zoga za boćanje, istu dodajemo  kao četvrtu lokaciju u anketi koja je u tijeku i trajati će do mjeseca ožujka. 

Dajte i Vi Vaše mišljenje za najpogodniju lokaciju zoga za boćanje u anketi ispod...

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg