Bumba top desk
29 Sij 2013
    3193

Rješenje problema buke u turističkoj sezoni

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
0
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

vodice-panorama
Iako je protekla turistička sezona donijela izuzetne rezultate, rekordne uspjehe i porast broja noćenja, bilo je i problema i to najviše onih vezanih za buku.

Nakon što su se očitovali svojim mišljenjem Turistička zajednica, obrtnička komora, ceh ugostitelja i udruga "Rakitnica" gradski vijećnici su sukladno njihovim stavovima donijeli odluku

i to da za područje plaže od hotela "Kristina" do "Vile Marijane" te prostora od autobusnog kolodvora do početka Srime, odnosno u zonama u kojima prevladavaju pretežito smještajni kapaciteti, upotreba elektroakustičnih i akustičnih uređaja na otvorenom tj. terasama dopuštena je do 24 sata a u centru mjesta do 1:30 umjesto dosadašnjih 2 sata.

Također, svi ugostiteljski objekti uoči blagdana Božića i Nove godine, i na dane tradicionalnih fešta koje organizira ili je pokrovitelj Grad, Turistička zajednica te po novom i ustanova ili udruga s područja Grada, mogu raditi bez ograničenja radnog vremena.

Osim ovih odluka donosi se i odluka da Gradonačelnik može na zahtjev ugostitelja koji su vlasnici restorana i barova odrediti drugačije radno vrijeme radi organiziranja prigodnih proslava (dočeka Nove godine, svadbi, naturalnih zabava i sličnih događaja) i to maximalno četiri puta u 30 dana s bitnom naznakom da se pod "slični događaji" ne smatraju kao što je do sada bio slučaj posjete ili gostovanja DJ-a te gostovanja nekakvih grupa.

U video prilogu pogledajte dio sa 32. sjednice Gradskog vijeća na kojoj se raspravljalo o izmjeni i dopuni Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti.

Također postavljena je anketa sa upitom:
Smatrate li da će ove odluke koje je donijelo Gradsko vijeće prema očitovanjima TZ, ceha ugostitelja i udruge Rakitnica riješiti problem buke u turističkoj sezoni

djelomob1.jpg

Najnovije
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close