Veljača 03, 2013 6286

Velika utrka karića na balinjere

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna-kariciSudionici utrke karićov na balinjere
Iako su mnogi u ovo snježno i burno nedjeljno popodne ostali kući u svojim toplim domovima, veliki broj Vodičana došao je dati potporu hrabrim vozačima karića na balinjere na velikoj utrci Vodica.

Ove godine sudjelovalo je deset ekipa, a prvi su stazu od Srca Isusova do Rudine prošli trojac Šime Ivas, Frane Udovičić, Martin Baranović. Drugo mjesto osvojili su dvojac Frane Roca i Ante Friganović a treći su bili natjecatelji iz susjednog mjesta Tribunja Marin Matijević i Roko Popov.

Zbog velikog odaziva karića i zbog osobne sigurnosti, trka se odvijala tako da su natjecatelji bili podijeljeni u dvije grupe po 5 karića.

Ostale nagrade : najsporiji karić, najsmišniji karić, najkreativniji karić, najpokladniji pojedinac u posadi, najženskiji karić, najstariji pojedinac, najmlađi pojedinac te neponovljivi karić dodijelit će se u pokladnu nedjelju 10. veljače.

Vrijedno je spomenuti da je u utrci osim natjecatelja iz susjednog Tribunja sudjelovala ekipa iz Srime u sastavu Petar Mijat i Karmelo Grubelić te pripadnice ljepšeg spola Nikolina Sladoljev i Iva Bulat .

Organizator utrke "Vodiški pokladi" zahvaljuje se našoj Policiji koja je poslala 3 službenika te Frani Skočiću i njegovoj ekipi koji su osiguravali stazu. Zahvale idu i Mariu Petroviću, DJ Erniju i svim sudionicima utrke i ostalima koji su omogućili da se ovaj događaj održi!
U ime portala Infovodice zahvaljujem se snimateljima Mariću Mišelu i Pavici Grgurev.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE a dio fotografija sa trke i video pogledajte ispod

{datsopic:1224 left}{datsopic:1227 left}{datsopic:1230 left}{datsopic:1242 left}{datsopic:1247 left}{datsopic:1250 left}{datsopic:1269 left}{datsopic:1274 left}

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg