Ožujak 19, 2013 4468

Započele prijave za "Vodice traži zvizdu" i "Talentomaniju"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

talentomanija-zvizdaokOvogodišnja "Vodiška zvizda", "Talentomanija" i malonogometni turnir "Šest kafića" bit će prve humanitarne akcije članova humanitarne udruge "Daj 5 od srca" nakon osnivanja.

>Kako je već prošlogodišnji glazbeno zabavni show "Vodice traži zvizdu"polučio veliki interes i zanimanje cijele županije odlučili smo ga ponoviti i ove godine, s time da uz audiciju pjevačkih talenata istovremeno organiziramo i "Talentomaniju"u kojem kandidati mogu pokazati svoje skrivene talente – kazao je Danijel Ferara predsjednik humanitarne udruge "Daj 5 od srca"

Audicija za "Vodice traži zvizdu" i "Talentomaniju" održat će se 07.04. u KC Vodice a prijave za natjecatelje primaju se do 01.04. na 091/181 46 14 ili na facebook stranici www.facebook.com/dajpetodsrca
Prije same audicije sudjelovati ćemo i u organizaciji malonogometnog turnira "Šest kafića" koji će trajati dva dana i to 4. i 5. travnja ove godine. - najavio je Danijel Ferara

Iako je udruga "Daj 5 od srca" počela službeno djelovati ovih dana, njihovi članovi djeluju čitavu godinu ranije organizirajući niz humanitarnih aktivnosti u kojima su prikupljena novčana sredstva za potrebite sugrađane.

Sve informacije i novosti vezane za rad humanitarne udruge "Daj 5 od srca" moći ćete dobiti na portalu Infovodice, koji je i ujedno službeni Internet portal udruge.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg