×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Siječanj 28, 2015 4829

Natječaj za odabir suvenira grada Vodica: Pogledajte trećenagrađeni prijedlog suvenira autora Centra za socijalnu inkluziju Šibenik

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Vodička nošnja zasigurno zaslužuje biti jedan od suvenira Vodica a članovi Centra za socijalnu inkluziju Šibenik i vodička grafička dizajnerica Cvitana Juričev Martinčev su je na originalni način ukomponirali sa vrećicom za lavandu.

Na natječaj za odabir suvenira grada Vodica prijavljeno je osam radova, a članovi Turističkog vijeća TZ grada Vodica odlučili su da se treća nagrada dodijeli prijedlogu suvenira "Lutkica s lavandom" i "Vrećica s lavandom", autora Centar za socijalnu inkluziju Šibenik, grafičke dizajnerice Cvitane Juričev Martinčev.

- Osmislili smo suvenir, poslali ga na natječaj i bez skromnosti možemo reći da smo jako ponosni na osvojenu treću nagradu – poručili su na službenim stranicama Fotokopirnice Plavi neboder u čijem radu uvelike sudjeluju članovi Centra za socijalnu inkluziju Šibenik

Donosimo Vam slike nagrađenih suvenira uz kratki opis kako i od čega su rađeni

Lutkica sa lavandom: Crtež je nacrtan ručno, tehnika: drvene bojice, skeniran i obrađen na kompjuteru nakon čega je apliciran na žuticu. Lutka je punjena lavandom.

vrećica.jpg

Vrećica sa lavandom: Šivanje i lijepljenje žutice u oblik lutke u narodnoj nošnji od satena, čoje i kepera, koja se napuni lavandom.

vrećica2.jpg

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Siječanj 2015 14:34
djelomob1.jpg