Veljača 07, 2015 3814

I u 2015. godini: Knjižnica Vodice – središte događanja i znanja

Vodicestock - 2014 Vodicestock - 2014 Arhiva Infovodice
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U ovih godinu i pol od kada je premještena u nove prostorije, organizacijom brojnih društvenih događanja Gradska knjižnica Vodice često je pomicala granice uloge knjižnica u društvu koje više nisu samo mjesto iznajmljivanja knjiga i ostalih medija.

Knjižnica je prošle godine uistinu bila kulturno središte zajednice, te mjesto za rad, igru i druženje s 240 događanja i aktivnosti a koja su posjetile 3 724 osobe.

Promocije knjiga, mnogobrojne izložbe fotografija, zajednička druženja uz knjigu, projekti Čitajmo zajedno, Animacija demokracije, Pedest plus samo su neke od programskih djelatnosti u radu Knjižnice.

Nakon intenzivnog rada u 2014., kuju se planovi za 2015. godinu.

-Knjižnica nastavlja s događanjima i postojećim projektima (Klub čitatelja, Animacija demokracije, Čitajmo zajedno!, poduke iz matematike, Informatika 50+), a planira se organizacija novih: igraonica društvenih igara, Playstation igraonica, radionice s djecom koja imaju poteškoće u čitanju i druge aktivnosti - poručuju iz knjižnice Vodice

Na web stranicama knjižnice Vodice danas je postavljeno godišnje izvješće o radu knjižnice Vodice za 2014. godinu u kojem među ostalim možete dobiti uvid u mnogobrojne aktivnosti koje je knjižnica Vodice organizirala u 2014. godini.

Poslijednja izmjena dana Subota, 07 Veljača 2015 14:56
djelomob1.jpg