Veljača 17, 2015 4368

Održavajte dobru fizičku formu: Upišite se u Atletski klub "Okit-Vodice"

Trka "Balajući kroz selo 2014" koju je organizirao AK Okit Vodice Trka "Balajući kroz selo 2014" koju je organizirao AK Okit Vodice
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Postoji mnogo načina rekreacije te održavanja forme i linije, a trčanje je svakako jedan od najjednostavnijih među njima. To je jedno od najefikasnijih metoda razvijanja kardiovaskularnog zdravlja a dostupno je svima i u svim uvjetima.

Dobar primjer da trčanje nije ograničeno na ljudsku dob su dvojica naših mještana Krunoslav Krivaj i Krste Latin inače članovi nedavno osnovanog Atletskog kluba "OKIT - VODICE".
Iako su obojica u kasnim četrdesetim to ih ne spriječava da ostvaruju vrhunske rezultate i sudjeluju u sportskim natjecanjima

U cestovnoj lizi Hrvatske od ukupno 500 trkača Krunoslav Krivaj zauzeo je 33. mjesto a Krste Latin 50. mjesto. Njihovo dugogodišnje iskustvo zasigurno će pomoći u radu atletskog kluba.

Osnovan prije nešto više od godinu dana AK "OKIT - VODICE" danas ima oko 15-tak člankova koji aktivno sudjeluju u radu kluba.
Članovi i suosnivači kluba su i Marina Alfirev i Šime Šunjerga, dvoje mladih ljudi iz Vodica koji imaju završen kineziološki fakultet, te će se nastojati u svim aktivnostima što više upotrijebiti njihova znanja ovisno o opremi, infrastrukturi i financijama.
Prošle godine klub je organizirao jako dobro prihvaćenu trku "Balajući kroz selo" i predstavljanje sportske igraonice DV Tamaris koju vodi mag.cin. Marina Alfirev.

Koje su planske aktivnosti za ovu godinu saznajemo od predsjednika kluba Branimira Juričev - Grginova.

I u ovoj godini nastavljamo sa aktivnostima započetim u prošloj godini, a to se odnosi prije svega na organiziranje utrke "Balajući kroz selo", natjecanjima u cestovnoj i planinskoj lizi nastojat će se organizirati sportski program "Sport za sve".

Također ćemo pomoći i u organizaciji dječjih igara DV Tamaris jer smatramo važnim stručno vodstvo djece u sportskim aktivnostima, te pozivamo sve da pogledaju tv emisiju Društvena mreža od 16. veljače ove godine na poveznici http://www.hrt.hr/enz/drustvena-mreza/.

Sportski program "Sport za sve" temeljit će se na vježbama hodanja, trčanja, nordijskog hodanja te dodatnih vježbi i namijenjen je svima koji se žele sportsku aktivnost bez ikakvih natjecateljskih obveza.
Sve zainteresirani za sportski program "Sport za sve" mogu se javiti na broj: 095 542 79 42 mag.cin. Marina Alfirev.Ovim putem pozivamo sve one koji mogu trčati na duže staze (5 km i više) i koji žele sudjelovati u trkačkim ligama u Hrvatskoj bili cestovnim bilo planinskim
(više informacija na http://hucipt.hr/wp-content/uploads/2015/01/HUCIPT-Pravilnik-JOZO23.01.-2015.pdf)
da nam se jave na 095 817 59 66 Branimir.

Svoje upite također možete poslati i na mail: ak.okit.vodice(at)gmail.com

Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Veljača 2015 21:12
djelomob1.jpg