Veljača 23, 2015 8713

Foto: Minigradnja završila s radovima na vodičkoj tržnici – otvorenje sredinom ožujka

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ugovoreni rok dovršetka izgradnje vodičke tržnice i ribarnice koji je sklopljen između tvrtke Leć i zajednicom ponuditelja MINIGRADNJA d.o.o. iz Vodica i DRVENE KONSTRUKCIJE d.o.o. iz Voćina sutra službeno završava.

Tim povodom, direktor Leća g. Stanko Birnin, gradonačelnica Branka Juričev Martinčev zajedno sa glavnim nadzornim inženjerom Ognjenom Roca i glavnim inženjerom gradilišta Antonijom Ercegovićem obišli su gradilište vodičke tržnice.

Kako saznajemo od g. Stanka Birina, dir. Leć-a u srijedu izvršit će se primopredaja objekta. Nakon toga slijedi montaža opreme za ribarnicu koju izvodi tvrtka Marinoexpert s kojom tvrtka Leć ima potpisan ugovor i od koje je i kupio opremu. Završetak postavljanja opreme bi trebao biti za nekih petnaestak dana.

fotografija.JPG

Na samom kraju nakon pregleda nadležnih službi slijedi izdavanje uporabne dozvole, tako da se otvaranje očekuje do sredine ožujka.

Nakon što je gradonačelnica grada Vodica obišla novu tržnicu bila je vrlo zadovoljna njezinim izgledom i mišljenja je da će ovo biti jedna od najopremljenijih i najljepših tržnica i ribarnica na Jadranu.

Veoma sam zadovoljna što je ovaj put izvođač ispoštovao rok za radove i na taj način završio svoj posao na vrijeme – kazala je gradonačelnica Vodica koja se nada da će i sami građani biti zadovoljni sa vodičkom tržnicom i ribarnicom.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 24 Veljača 2015 00:03