Veljača 23, 2015 5115

Foto: Humanitarna večer "Selo za Zrina"

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dvorište i prostorije KN Torcida Vodice u subotu navečer bile su pretijesne da prime sve koji su došli na Humanitarnu večer za Zrina koju je organizirala Torcida Vodice u suradnji sa Humanitarnom udrugom Daj 5 od srca
Naime, naš mladi vodičanin Zrinski Šprljan-Zrino, teško se razbolio i od 14. siječnja 2015. nalazio se u šibenskoj bolnici te je 6. veljače prebačen na KBC Rebro u Zagrebu.

Nakon prvih prognoza koje su bile jako loše, službena dijagnoza još nije objavljena jer se provode ispitivanja, no stanje mu je stabilno i ide na bolje.

Kako će duže boraviti u bolnici, a obitelj nema sigurna primanja, Klub navijača ''Torcida Vodice'' u suradnji s humanitarnom udrugom ''Daj 5 od srca'' organizirala je u subotu navečer humanitarnu večer na kojoj su nastupale mlade nade Vodica ''Lož uje'' te klapa Bunari, gosti iz Splita grupa ''Viva'' i grupa ''Best'', trio DJ-eva Tich, Mure i Dabar, te naš pjesnik Peko Španja.

Iz Kluba navijača Torcida Vodice od srca se zahvaljuju svima koji su svojim donacijama pomogli našem Zrinu te svima koji su pomogli u organizaciji ove humanitarne večeri.

U akciji je prikupljeno 26.000 Kn – poručuju iz KN Torcida Vodice te naglašavaju da se akcija pomoći za Zrina nastavlja i dalje.

Svoje donacije možete uplatiti na račun od Humanitarne udruge Daj 5 od srca otvoren u Splitskoj banci HR89 23300031152572762 sa naznakom za obitelj Šprljan (Zrinski Šprljan)

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 23 Veljača 2015 21:51
djelomob1.jpg