Travanj 27, 2013 5171

Otvoren sportsko-rekreativni park na gradskoj plaži ispod hotela Punta

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna-rekretaivni-park
U subotu 27.04. svečano je otvoren sportsko-rekreativni park na gradskoj plaži ispod hotela Punta.
Pred okupljenima uz prigodni domjenak projekt su predstavili Daniel Lasan Zorobabel, predsjednik UHBDDR i Alen Juričev, tajnik UHBDDR te Branka Juričev Martinčev, gradonačelnica Grada Vodica

Naime, Grad Vodice je dodijelio manju česticu zemlje na upravljanje udruzi UHBDDR ogranku Ante Juričev Boban s namjerom da ista bude iskorištena u svrhu promicanja sporta, kulture i zdravog života.

Vrijednim radom vodičkih branitelja na čestici je iznikao moderni park za sport i rekreaciju kao prva takva akcija kojom je obilježen početak velikog projekta Sport i zdrav život Grada Vodica.

Udruga planira napraviti još jedan sportski park u blizini Vile Marijane koji će pružati mogućnost bavljenja kolektivnim sportovima: odbojkom i malim nogometom na pijesku, te šahovsko polje veličine 2x2 metra sa pripadajućim figurama. U planu je i izgradnja javnog higijenskog čvora.

Već nekoliko mjeseci intenzivno se osmišljava trasa trim i biciklističke staze u suradnji s Brdsko- biciklističkim klubom Orlov Krug. Start staze bit će kod Vile Marijane, a kraj na obližnjem brdu Orlov krug.

Fotografije i video prilog sa otvaranja parka možete vidjeti ispod

{datsopic:2240 left}{datsopic:2241 left}{datsopic:2242 left}{datsopic:2243 left}{datsopic:2244 left}{datsopic:2245 left}{datsopic:2246 left}{datsopic:2247 left}

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg