Ožujak 24, 2015 4741

Marija Alfirev: Dobar dio Zatonske postaje odlagalište otpada – Marko Lugović: Na sve dojave reagiramo promptno a na području Vodica ne postoji "registriran" ilegalni deponij

Akcija "Zelena čistka 2013" na dijelu pored državne ceste D27 Akcija "Zelena čistka 2013" na dijelu pored državne ceste D27
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na današnjem aktualnom satu vijećničkih pitanja vijećnica SDP-a Marija Alfirev osvrnula se na problem "ilegalnih" odlagališta otpada prvenstveno na Zatonsku ulicu koja je jednim dobrim dijelom "smetlište" što nam ne služi na čast, a osobito se osvrnula na deponij smeća na lokaciji gdje se Zatonska spaja sa Benkovačkom cestom.

- Na području Grada Vodica ne postoji nijedna "registrirana" divlja deponija smeća – odgovorio je pročelnik komunalnog odjela Marko Lugović – koji je naglasio da su svi deponiji smeća unatrag sedam do osam godina očišćeni. Svi ostali divlji deponiji su trenutnog karaktera te reagiramo promptno po dojavi građana.

Što se tiče deponija smeća na državnoj cesti D27 ona nije u katastarskoj čestici Grada Vodica a o tome su obaviješteni nadležni u Šibeniku odnosno u Zatonu koji su to dužni riješiti.

Kako je dalje tekla rasprava po ovom pitanju pogledajte u zapisu dolje

Poslijednja izmjena dana Utorak, 24 Ožujak 2015 20:39
djelomob1.jpg