Svibanj 16, 2013 3327

Nepoznavanje zakona ne spašava od kazne

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

grozdanapredsjednica kluba potrošača Vodice, Grozdana Juričev Šprljan
Na ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga sudjelovati će i Vodički Klub potrošača, a cilj događanja jest građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro, koji će se prezentirati od 12. do 15. lipnja 2013. od 18-20 sati osim, 13. lipnja, na blagdan Sv. Ante, o čemu će javnosti još posebno biti obaviještena.

Budući su potrošači i više nego zainteresirani o prisilnoj naplati, na prezentaciji će biti obrađene teme: „institut zastare", koji potrošači još nisu usvojili, te „ovrha na novčanim sredstvima " i "ovrha na plači" zbog veoma bitnih razlika, te kada i kako ide postupak provođenja ovrhe.

Držim da je potrebno razjasniti određene pojmove jer neznanje nam može samo škoditi a nikako nas neće spasiti od kazne, stoga ova Udruga želi pridonijeti educiranju potrošača i iskreno se nadam da ću ovim pojašnjenjem pomoći onima koji tu pomoć trebaju, ukoliko netko ima potrebu može me kontaktirati putem a-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kazala je za portal Infovodice predsjednica kluba potrošača Vodice, Grozdana Juričev Šprljan

Više informacija o Danima otvorenih vrata udruga moći ćete i dobiti na portalu Infovodice

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg