Svibanj 20, 2013 6108

Lokalni izbori 2013: uvjerljiva pobjeda HDZ-a

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna-hdz
Što se tiče Gradskog vijeća prema neslužbenim podacima i ovaj put vijećnici HDZ-a su u većini sa 8 vijećnika, koalicija SDP-HNS-HSLS imat će 4 vijećnika a po jednog vijećnika imat će kandidati Loze, HSP-a, i koalicije HSS-HSP AS i BUZ-A.

Tokom večeri dobili smo izjave čelnika pobjedničke stranke HDZ-a, predsjednika GO HDZ Vodice gosp. Ante Cukrova (Desta), sadašnje i buduće gradonačelnice Vodica gđe. Branke Juričev Martničev te od predstavnika koalicije SDP-HNS-HSLS gđe. Marije Alfirev

Ante Cukrov, predsjednik GO HDZ Vodice
Ostvarena je vrlo uvjerljiva pobjeda. Proteklih godina puno se radilo za Vodice a tako će biti i nadalje. Građani su to prepoznali i nagradili nas. Čestitam također i svima koji su ušli Gradsko vijeće, a posebno vijećnicima koalicije SDP-HNS-HSLS koji su osvojili 4 mjesta s kojima se nadam da ćemo imati dobru suradnju ne obazirući se na prijašnje neslaganje te zajedničkim snagama uprijeti za daljini boljitak svih građana Grada Vodica.

Branka Juričev Martinčev, gradonačelnica Vodica
Ova pobjeda je veliko zadovoljstvo jer su građani prepoznali trud i rad HDZ-a i dali nam ovaj put još više glasova nego na prethodnim izborima. Što se tiče suradnje sa oporbom i dalje će biti korektna i otvorena. Prihvaćamo sve konstruktivne prijedloge a to je upravo ono što tjera Grad, Gradsko vijeće i vladajuću stranku da čini najbolje.
Uvijek smo otvoreni za sve sugestije i komentare građana jer upravo tako možemo saznati što nedostaje a nadamo se da u narednom mandatu uz sve ovo dosadašnje znanje i iskustvo možemo napraviti još i više.

Marija Alfirev, koalicija SDP-HNS-HSLS
Čestitam Branki Juričev Martinčev na izbornoj pobjedi i nadam se dobroj te otvorenoj suradnji u narednih četiri godine.

{datsopic:2762 left}{datsopic:2763 left}{datsopic:2764 left}{datsopic:2765 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg