Travanj 04, 2015 6105

Javna zahvala Dragana Vlahova DVD-u Prvić Šepurine

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U nedjelju, 22 ožujka u Prvić Šepurini odvijala se prava drama. Stric Dragana Vlahova bio jako kritično, voda u prsima učinila je pritisak na njegovo srce usporivši ga.

Iscrpljen od velike temperature, nije mogao hodati ni govoriti, niti je bio priseban na duže od tri sekunde. Radi se o vrlo stasitoj osobi od dva metra visine ali i 160kg težine. Pozvana je hitna pomoć koja je stigla s brodom polcije.

Zahvalu Dragana Vlahova možete pročitati ispod.

Svim službama HVALA od srca, ali svoju ulogu, najtežu, odradili su momci iz DVD Prvić Šepurine, na visokom nivou.

U roku pet minuta od poziva bili su kod nas. Doveli su traktor, njihov zapovjednik koji je i profesionalni planinar kojeg Stipe Božić često poziva u akcije spašavanja GSS-a je upravljao iznošenjem strica u platnenoj nosiljci (tko i gdje i kad uhvatiti i povuci radi skučenog prostora) i također se iskusno dosjetio da veliki punat od 4m stavimo od balkona do dvora i tako smo teškog strica spustili kao na saonicama.

Kao drugi časnik palube na brodu trgovačke mornarice upućen sam dobro u slične zgode jer ih vježbamo na brodu. Nek se nitko ne uvrijedi ali moram kazati da postoje sitničavosti u ustroju i izvedbi pomaganja unesrećenoj osobi sa otoka i u prijevozu, tako je bilo i ovaj put.

Jedino su momci iz DVD-a imali besprijekornu izvedbu i od srca im hvala do neba.

Čak su onako potpuno mokri od kiše i službeno neutrenirani morali sa policijskim brodom poći u Šibenik pomoći iskrcati strica.

Bog Vas blagoslovio, da je barem vise ovakvih kolega / sumještana/ prijatelja kao DVD Prvić Šepurine.

S poštovanjem, Dragan Vlahov

Poslijednja izmjena dana Subota, 04 Travanj 2015 12:33
djelomob1.jpg