Svibanj 26, 2013 10980

360 panorama novouređene plaže na Srimi

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

srima-pano-front
Plaža na Srimi rađena je prema projektu arhitekta Dinka Peračića, dok je izvođenje radova povjereno tvrtki Minigradnja. Nova plaža na Srimi u potpunosti je prilagođena osobama s invaliditetom, a uređenje sanitarnog čvora za osobe s invaliditetom sufinanciralo je Ministarstvo branitelja s 50 tisuća kuna.

{datsopic:2847 left}{datsopic:2848 left}{datsopic:2849 left}{datsopic:2846 left}

Plaža se sastoji od velikog plažnog prostora posutog oblucima, šetnice od kulira uz koju se nalaze klupe i diskretna rasvjeta, opremljena je sanitarnim čvorom, tuševima, pristupnom rampom za ulaz u more osoba s invaliditetom, caffe barom i osmatračnicom.

Svojim uređenjem nova plaža na Srimi zadovoljila je stroge kriterije međunarodnog ocjenjivačkog suda te je nagrađena Plavom zastavom koja će se na njoj zavijoriti već 31. svibnja tijekom središnje Državne svečanosti dodjele Plavih zastava za 102 plaže i 18 marina u Hrvatskoj.

Ukupna investicija projekta uređenja plaže s opremom iznosit će 2.2 milijuna kuna, a trošak opremanja plaže snosi komunalno društvo Leć koje je i koncesionar plaže. (izvor informacije: Grad Vodice)

 

KLIKOM NA FOTOGRAFIJU ISPOD OTVORIT ĆE SE 360 PANORAMSKI PRIKAZ NOVOUREĐENE PLAŽE NA SRIMI

srima-pano-link

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg