Travanj 27, 2015 3386

Kome smetaju table o zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama?

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon što su nadzorne kamere na tržnici u četvrtak navečer snimile počinitelje kako devastiraju pitare sa cvijećem, danas se u neposrednoj blizini tržnice dogodio novi "vandalizam".

Najvjerojatnije pod okriljem noći nepoznati počinitelj ili više njih skinuli su tablu o zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama koja je bila postavljena na Trgu ispred pošte.

Da podsjetimo, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće prihvatilo je odluku o zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama, te je za prekršitelje utvrđena novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

U prosincu su postavljene table o "Zabrani konzumiranja alkoholnih pića na javnim površinama" na pet mjesta u gradu. Nedugo nakon postavljanja nepoznati počinitelji skinuli su table sa Malog porta, na Trgu ispred pošte te ispred autobusne stanice.

Uporan u svojoj namjeri Grad je na spomenute lokacije u travnju ponovo postavio table, a nedugo nakon toga opet je nestala tabla na Malom portu koja je nakon par dana vraćena a danas je skinuta i tabla kod pošte.

poljanaTabla na poljani totalno je devastirana

Kako doskočiti ovim vandalima koji skidaju i devastiraju table? Možda postavljanjem nadzornih kamera ili...?

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Travanj 2015 18:53
djelomob1.jpg