Lipanj 20, 2013 4135

Pred Vodičanima je još jedno bogato zabavno i kulturno ljeto

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

naslovna-melodiaKoncert ženskog pjevačkog zbora Melodia iz Slovačke
Vodičko ljeto bit će bogato raznoraznim kulturnim i zabavnim zbivanjima. Brojni organizatori, od Turističke zajednice, Grada Vodica do različitih udruga najavljuju, kako će građanima i turistima priuštiti programe u kojima će svatko moći pronaći nešto za sebe.

Osim već tradicionalnih klapskih večeri srijedom, Jazz & Blues festivala, Festivala Dalmatinskih klapa, Truss Festa i humanitarnog koncerta "Longplejka" vrijedno je spomenuti i koncert Irskog obiteljskog sastava The Cannons koji će se održati ovaj petak od 21 sat na Obali V. Nazora.

U srpnju uživat ćemo u koncertima Rundek Cargo Tria, Vodičke glazbe i njihovih gostiju te Max Hozić Tria.

Za dobru spizu i zabavu pobrinut će se vodički ŠRK Mali Porat koji u srpnju organizira tradicionalnu Ribarsku večer te KU Vodiške Perlice sa svojom feštom `o šaše i pulente koja se održava u rujnu.

Ovogodišnja novost bit će prezentacijsko - prodajni sajam domaćih proizvoda pod geslom "Domaće je najbolje", a u organizaciji Udruge maslinara "Traulik" u kolovozu održat će se "Večer maslinova ulja" u kojoj će gosti moći uživati u bogatoj ponudi jela na maslinovom ulju.

Ovog ljeta neće nedostajati ni sportskih događanja. U kolovozu bit će organiziran Turnir u uličnoj košarci a u rujnu Kup prvaka-Big Game Fishing, memorijalni rukometni turnir te biciklijada "Srcem protiv čelika"

Detaljan popis ovoljetnih događanja možete pogledati na službenim stranicama TZ Vodice a fotografije i video zapise sa događanja na portalu Infovodice
U prilogu ispod pogledajte fotografije sa jučerašnjeg koncerta ženskog pjevačkog zbora Melodia iz Slovačke
{datsopic:3341 left}{datsopic:3342 left}{datsopic:3343 left}{datsopic:3344 left}{datsopic:3345 left}{datsopic:3346 left}{datsopic:3347 left}{datsopic:3348 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg