Lipanj 26, 2013 4340

Rođena je nova zvijezda Europe!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

spehari
Prije nešto manje od mjesec dana u malom selu Špehari u općini Bosiljevo rođen je mali Mihael, kao treći stanovnik tog sela. Prvi stanovnik je bio njegov tata Damir, pa mu se kako to ljubavnim poslovima biva, priključila njegova mama Ivana, a onda je na svijet došao Mihael i nakon 37 godina u Špeharima se začuo dječji plač!

 

Oni u žive u trošnoj kućici okruženi šumom, u kojoj su živjeli Mihaelovi djed i baka, pa i djed i baka Mihaelovog oca. Njihova kuća, u modernim vremenima, kada Hrvatska postaje punopravnom članicom Europske unije, nije priključena na vodovodnu mrežu, nemaju rasvjete ispred kuće, ne nalaze u blizini prometnica i velikih trgovinskih lanaca. Žive sami u prostoru sačuvanom od buke i gradske vreve i......bez zaposlenja.

Imaju jedno drugo i svoj skromni dom.

Duboko dirnuti hrabrošću da u ovim vremenima, mlada obitelj, živi u ovakvim uvjetima, jer drugog izbora nemaju, Šime Strikoman i prijatelji iz Milenijskog svijeta, kojeg s ponosom nazivaju, svijet ljubavi trećeg milenija, odlučili su pokrenuti akciju, kojoj je cilj na razne načine olakšati život ovoj lijepoj obitelji.

S radošću su im se priključili:
Općina Bosiljevo
Humanitarna udruga „Daj pet" Vodice
„Vodička glazba" Vodice
„Školjić" Jezera
„Intereuropa" Zagreb
DVD Grabrk
Lovačko društvo „Družac" Bosiljevo

Sakupili su potrepštine potrebne za brigu oko novorođene bebe, voljeli bi ako im se netko može pridružiti građevnim materijalom ili kućnim potrepštinama, da im se popravi krov i olakšaju uvjeti života.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg