Svibanj 16, 2015 4334

Kozmetičko frizerski salon Julija uključio se u akciju "Kosa ljubavi": Donirajte svoju ošišanu kosu za oboljelu djecu

Mare i Kate Meštrov doniraju svoju kosu u salonu Julija Mare i Kate Meštrov doniraju svoju kosu u salonu Julija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Kozmetičko frizerski salon "Julija" iz Vodica uključio se u akciju "Kosa ljubavi" koju su pokrenule dvije mlade žene i majke iz Sesveta s namjerom da svoj djeci u Hrvatskoj koja boluju od malignih i autoimunih bolesti osiguraju perike kako bi im barem malo uljepšale bolesničke dane i vratile osmijeh na lica. Prve dvije djevojčice koje su u Vodicama donirale svoju kosu za ovu plemenitu akciju su Mare i Kate Meštrov kćeri Denisa i Marijane Meštrov

- O ovoj akciji saznala sam putem facebooka i preko emisije "Provjereno". Pitala sam moje dvije kćeri dali žele napraviti dobro djelo i donirati svoju kosu a one su odmah to prihvatile i otišli smo u Kozmetičko frizerski salon Julija – kazala je Marijana, kojoj je majka oboljela i umrla od raka što je bio poticaj da budu dio ove akcije.

- Dirnula me njihova plemenita namjera te sam se i ja uključila u ovu akciju – kazala je Julija Pervan, vlasnica salona "Julija" koja ovim putem poziva sve koji mogu i žele da se uključe u ovo akciju a šišanje donirane kose je besplatno.

Inače, za ovu akciju morate ispuniti nekoliko uvjeta - odrezana kosa mora imati minimalno 20 cm, može biti obojana ali ne i previše oštećena. 

Više o ovoj akciji možete saznati na https://www.facebook.com/pages/Kosa-ljubavi/961546843865626?fref=nf

Poslijednja izmjena dana Subota, 16 Svibanj 2015 17:37
djelomob1.jpg