Srpanj 02, 2015 3656

Završene prijave za natječaj "Rascvitano, lipo, čisto moje misto": Svojim glasovanjem odlučite o pobjednicima

Završene prijave za natječaj "Rascvitano, lipo, čisto moje misto": Svojim glasovanjem odlučite o pobjednicima Foto: Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Sa današnjim datumom završile su prijave za foto natječaj "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto" u kojem su građani slali fotografije svojih uređenih zelenih i cvjetnih površina.

Ove godine prijave su bile u znatno većem broju a glasovanjem odlučiti će se o pobjednicima.

Nadamo se da ćete upravo Vi svojom objektivnošću odabrati tko to upravo i zaslužuje te ga nagradite za njegov trud.

Pristigle fotografije postavljene su u četiri pripadajuća albuma (travnjak, vrt, balkon i autohtoni vrt) na facebook stranici portala Infovodice https://www.facebook.com/infovd, bez naznake tko ih je poslao kako bi se omogućilo što objektivnije glasovanje.

Online facebook glasovanje trajat će od 02. srpnja do 07. srpnja 2015. godine do 23:00 sata

Najljepšim travnjakom, balkonom, vrtom i autohtonim vrtom bit će proglašen onaj koji sakupi najviše "sviđa mi se" u svojoj kategoriji.

Ukoliko do isteka online glasovanja dvije ili više fotografija budu imale podjednak broj "sviđa mi se" oznaka, o pobjedničkoj fotografiji odlučit će sud u sastavu: Stanko Birin i Petar Grgurev

Nagrade:

Najljepši travnjak: poklon bon u vrijednosti 1.000,00 Kn (tisuću kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)

Najljepši vrt: poklon bon u vrijednosti 1.000,00 Kn (tisuću kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)Najuređeniji balkon: poklon bon u vrijednosti 1.000,00 Kn (tisuću kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)

Najuređeniji autohtoni vrt: poklon bon u vrijednosti 1.000,00 Kn (tisuću kuna) koji možete iskoristiti u vrtnom centru CIB-Trade (Dubrava kod Šibenika)

Nagrade će se dodijeliti na "Ribarskoj večeri" u organizaciji ŠRK Mali porat koja će se održati 10. srpnja (petak) navečer.

Sponzor nagrada je tvrtka Leć iz Vodica

Najljepši vrt možete "lajkati" OVDJE

Najljepši travnjak možete "lajkati" OVDJE

Najljepši Balkon možete "lajkati" OVDJE

Najljepši autohtoni vrt možete "lajkati" OVDJE

Poslijednja izmjena dana Utorak, 07 Srpanj 2015 15:56
djelomob1.jpg