×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/sig/sig/natjecaj
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sig/sig/natjecaj
Srpanj 07, 2015 4221

Čestitamo dobitnicima: Završen foto natječaj "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto"

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Završeno je online glasovanje za foto natječaj "Rascvitano, lipo, čisto, moje misto" u kojem su građani slali fotografije svojih uređenih zelenih i cvjetnih površina.

Sve pristigle fotografije bile su vrlo lijepe i do samog kraja bilo je neizvjesno tko će biti pobjednik u svojoj kategoriji.

Prijave za natječaj su trajale od početka svibnja do 01. srpnja kada su pristigle fotografije postavljene u četiri pripadajuća albuma (travnjak, vrt, balkon i autohtoni vrt) na facebook stranici portala Infovodice. Online facebook glasovanje trajalo je do 07. srpnja do 23:00 sata.

Ovo su rezultati glasovanja:
Nagradu za "Najljepši vrt" osvojio je Božidar Srdarev, Vodice (266 "lajkova")
Nagradu za "Najuređeniji autohtoni vrt" osvojio je Jere Šimunac, Srima (204 "lajkova")
Nagradu za "Najljepši travnjak" osvojio je Viktor Vlašić, Vodice (180 "lajkova")
Nagradu za "Najuređeniji balkon" osvojila je Jolanta Szulc, Vodice (364 "lajkova")

Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo se svima koju su sudjelovali u nagradnom natječaju.
Dobitnicima će nagrade biti uručene na rivi u petak 10. srpnja navečer od 20 sati u sklopu "Ribarske večeri" koju tradicionalno na taj dan organizira ŠRK Mali porat

Osim ovig nagrada tvrtka Leć urućiti će i Priznanje gosp. Edi Sladoljevu za dugogodišnje ustrajno uređivanje svoje okućnice.

U ime portala Infovodice zahvaljujem se gosp. Stanku Birinu direktoru tvrtke Leć d.o.o. za sponzorstvo vrijednih nagrada i za uspješnu realizaciju ovog foto-natječaja, svim sudionicima natječaja i svima koji su glasovali.

{gallery}sig/natjecaj::::2{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 09 Srpanj 2015 13:33
djelomob1.jpg