Kolovoz 31, 2013 3882

U rujnu uživajte u aktivnostima Bluewind Adventure centra i doživite sasvim nova iskustva

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

BlueWind Adventure centar, koji od ovog ljeta radi sa proširenom ponudom, nalazi se na plaži između apartmanskog naselja Ville Matilde i hotela Olympia – na Hangaru. Objedinjuje četiri vodene aktivnosti: jedrenje, jedrenje na dasci, vožnju kajakom i stajaće veslanje na dasci (SUP – Stand up Paddling).

-Ovo ljeto u našem centru družila su se djeca iz Vodica koja su uspješno napravila tečaj windsurfanja i kasnije dolazila surfati. Za kraj ljeta i našeg druženja organizirali smo BWA igre u kojim je sudjelovalo 16 učesnika – surfera – od 8 do 55 godina. Bilo je super i nezaboravno - kazali su nam iz Bluewind Adventure centra

skupinska

Također u najljepšem mjesecu u godini, rujnu, možete i vi, koji ste cijelo ljeto naporno radili, uživati u aktivnostima našeg centra i doživjeti sasvim nova iskustva.

Za školsku djecu pripremili smo iznimno povoljnu ponudu 6- satnog tečaja jedrenja na dasci za samo 390,00 Hrk. Djeca će sve informacije i flyere dobiti u školi.

surferke

Informativni sastanak s roditeljima i djecom bit će održan 4. rujna u 17. sati u BWA centru

Dođite nas posjetiti i nećete požaliti - ako ništa drugo imati ćete prekrasan pogled na more - kazala je na kraju ekipa BlueWind Adventure centar

Više informacija možete dobiti na www.bluewind-adventure.com

bwc-mapa

 

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg