Rujan 02, 2013 4058

Počela nova školska godina

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Prvi školski dan u novom okruženju jutros je dočekalo 70 učenika prvih razreda.

Od gotovo 600 učenika osnovne škole Vodice najnestrpljiviji su kao i svake godine bili prvašići koji su prvog dana škole došli u pratnji svojih roditelja.

Sve prisutne u Osnovnoj školi Vodice pozdravio je ravnatelj Grgo Friganović zaželivši svim prvašićima puno sreće te da se ugodno osjećaju u školi.

Nakon kratkog upoznavanja i božjeg blagoslova, prvašići su se s učiteljicama uputili u svoje prve razrede, a roditelji taj trenutak nisu htjeli propustiti već su, naoružani fotoapratima, zajedno s djecom krenuli u školske klupe.

Osim toga prema podacima sa službene stranice Grada Vodica, Osnovna škola Vodice u novu akademsku godinu ulazi još s nekoliko novosti. Naime, županijskim sredstvima u iznosu od 700.000,00 kuna osigurana je rekonstrukcija dotrajalog terasastog školskog krova. Radovi na njegovoj zamjeni te postavljanju suvremene izolacije započeli su nakon provedenog javnog natječaja početkom kolovoza i trajat će do kraja ovog mjeseca. U jednoj je učionici zamijenjena podna obloga novim modernim materijalom koji će, u slučaju da se pokaže izdržljivim, biti u budućnosti postavljen i u druge učionice. Potpuno je rekonstruiran muški sanitarni čvor na prvom katu čije su instalacije popucale u vrijeme velike zime i smrzavanja. Zamjenom krova više neće biti prokišnjavanja, pa će i boravak u školi biti ugodniji, a uvjeti za rad bolji.

{datsopic:4005 left}{datsopic:4006 left}{datsopic:4007 left}{datsopic:4008 left}{datsopic:4009 left}{datsopic:4010 left}{datsopic:4011 left}{datsopic:4012 left}

 

 

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05