05 Ruj 2013
    2708

Odlični turistički rezultati: Vodice i ove godine u očekivanju milijuntog noćenja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svi 2014 21:05

Prema statističkim pokazateljima Turističke zajednice grada Vodica od početka ove godine do posljednjeg dana kolovoza, na području grada je ostvareno rekordnih 154.393 dolazaka turista i 938.525 noćenja. Ostvareno je čak 4 % više noćenja nego u istom razdoblju prošle godine.
S obzirom na gore navedene podatke realno je ostvarenje, pa i premašivanje brojke od milijun turističkih noćenja.2013. godina bit će rekordna godina i u poslovanju Hotela Olympie.

Po prvi puta ćemo preskočiti 90 tisuća noćenja, te ostvariti rekordne prihode i dobit. Ostvareni broj noćenja u prvih osam mjeseci je viši za 6,4% u odnosu na prošlu godinu, a sam kolovoz je bolji za 7%. Navedeni rezultati su u skladu sa našim planovima za 2013. godinu, tako da ćemo i kraj poslovne godine dočekati sa porastom noćenja od 6%. - kazao je za portal Infovodice, Darko Bastić, direktor hotela Olympia

Pred nama je rujan koji je već sada bukiran preko 85%, te se nadamo da će lijepo vrijeme dovesti još gostiju do kraja mjeseca. Dobri rezultati ostvareni su i u segmentu kongresnog turizma gdje je do kraja lipnja ostavren porast od 40 % u odnosu na prošlu godinu u istom razdoblju.

Također, pripreme za izgradnju i ishodovanje dozvola za izgradnju novih kapaciteta odnosno nove zgrade hotela sa novih 150 soba visoke kategorije su pri kraju te se nadamo da će izgradnja započeti u 2014. godini. Izgradnja nove hotelske zgrade pridonijeti će boljim turističkim rezultatima našeg hotelskog kompleksa -kazao ja na kraju Darko Bastić

  

djelomob1.jpg

Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close