Listopad 14, 2013 3381

Novo u Šibeniku i Vodicama: Prošetat će i nahraniti vašeg ljubimca kad vi ne možete

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Idete na put i nemate kome povjeriti brigu o svom ljubimcu? Ili mu se jednostavno zbog svakodnevnih obaveza ne stignete dovoljno posvetiti? Odsad za takve situacije postoji rješenje – dvije ljubiteljice životinja, Tijana Jurković i Romina Nađ nude usluge hranjenja, šetnje i brige oko kućnih ljubimaca na šibenskom i vodičkom području, onda kada vi to ne možete.

romina


tijana 1

- Tijana je inače volonterka udruge Dalmatiner, ona je došla na tu ideju prije otprilike tjedan dana. Napravile smo mali letak i preko udruge Dalmatiner stavile 'bubu u uho' ljudima. Nadamo se da će projekt uspjeti jer u današnje vrijeme, kad ljudi nemaju vremena, ovakve usluge će im itekako dobro doći – priča nam Romina koja je na usluzi vlasnicima pasa, mačaka i svih vrsta kućnih ljubimaca koji žive u Šibeniku, Brodarici, Zablaću i Žaboriću, dok Tijana brine za vodičko područje.

- Svi ljubimci dolaze u obzir, ako ih treba doći nahraniti, promijeniti pijesak ili izvesti u šetnju, u bilo koje doba – nastavlja Romina. Prvi je to put da se ovakva vrsta usluge pojavila u Šibeniku, dok u zapadnom svijetu 'šetač pasa' spada u uobičajene poslove.

Za sve dodatne informacije Rominu možete nazvati na broj 095 8891230, dok Tijanu Vodičani mogu dobiti na broj 095 8112004.

Izvor vijesti i fotografije www.sibenik.in / link na izvorni članak http://www.sibenik.in/zupanija/novo-u-sibeniku-i-vodicama-prosetat-ce-i-nahraniti-vaseg-ljubimca-kad-vi-ne-mozetea/14822.html

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg