Listopad 26, 2013 2650

Radnom akcijom obilježen Dan dobrovoljnih darivatelja krvi

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

P1180945
Vodički darivatelji krvi obilježili su svoj dan (25. listopada) radnom akcijom. Naime, na taj dan započele su pripreme za preseljenje u nove prostorije kluba koje će se nalaziti u prostorijama bivšeg Vodovoda (križanje ulice Dulcin i Obale Matice Hrvatske).

Nakon velikog snijega i nevremena koje nas je zadesilo zime 2012. godine, bivše prostorije kluba koje su se nalazile u Ulici Hrvatskih boraca bile su poplavljene te kao takve nisu odgovarale zdravstveno sanitarnim uvjetima. U međuvremenu za darivanje krvi korištene su prostorije male Gradske vijećnice.

P1180948


Kako doznajemo od predsjednice Vodičkog DDK, Sanje Radin Mačukat, preseljenje u nove prostorije planirano je do kraja godine a ukupna procjena troškova je 167 tisuća kuna.

- Ove godine smo se odrekli našeg tradicionalnog izleta u korist preseljenja u nove prostorije a veliki broj članova kluba će volontirati u adaptaciji prostora kako bi ga što prije mogli počeli koristiti. Već idući tjedan kreće se u postavljanje novih vodnih i strujnih instalacija – kazala je predsjednica Vodičkog DDK, Sanja Radin Mačukat

- Koristim ovu priliku kako bi se zahvalila Gradu Vodicama na susretljivosti, financijskoj podršci i ustupljenom prostoru. Također, zahvaljujem se gospodinu Anti Duvnjaku, vlasniku garaže koja se nalazi u susjedstvu naše buduće prostorije, što nam je dozvolio da u garažu smjestimo i koristimo opremu koja je u vlasništvu kluba – istaknula je na kraju predsjednica Vodičkog DDK, Sanja Radin Mačukat

 

Tags
Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg