Studeni 05, 2013 3519

Ilustracija "Vodan" autorice Milene Grudić bit će naslovnica nove knjige Ane Udovičić

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Vodan-MilenaNa natječaju za ilustratora naslovnice najnovije knjige Vilinske priče vodičke spisateljice Ane Udovičić koju su zajedno početkom listopada pokrenuli autorica i portal infovodice, kao najuspješniji rad izabran je onaj pod nazivom Vodan autorice Milene Grudić.

Natječaj je zatvoren 01. studenog, a na adresu Infovodica pristiglo je pet radova, koji svojim sadržajem i maštovitošću odgovaraju tematici Vilinskih priča, te je odlučeno da će se i svi oni naći u knjizi.

Svi autori ilustracija dobit će svoj primjer knjige, te će biti pozvani na službenu promociju, o čemu će biti pravodobno obaviješteni.

Autorica ilustracije korica dobit će pet primjeraka knjige i bit će posebno predstavljena na svečanoj promociji, a spisateljica Ana Udovičić nada se daljnjoj suradnji na budućim knjigama.

Suradnja s ostalim autorima ilustracija također je poželjna.

Valja istaknuti, da Ana Udovičić trenutno u pripremi ima još jednu knjigu za djecu, a riječ je bajci pod nazivom NA KRAJU SVIJETA, koja je svojevrstan nastavak njenog književnog prvijenca TAJNA BAKINOG TAVANA.

Također, spisateljica Ana Udovičić gostovati će ovaj petak, 8. studenog 2013. u Gradskoj knjižnici Vodice.
Susret će biti prilika za druženje s njenim čitateljima, djecom nižih razreda osnovne škole i za predstavljanje najnovije knjige bajki temeljenih na slavenskoj mitologiji. Početak je u 18 sati.

Ispod pogledajte ostale pristigle radove.

{datsopic:4554 left}{datsopic:4555 left}{datsopic:4556 left}{datsopic:4557 left}

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg